NAJVRIJEDNIJI REZULTAT TAKMICENJA,TRI PEHARA I 36 MEDALJA ZA SHARKSE NA MPM RESTART 2021

Na medunarodnom plivackom mitingu RESTART 2021 odrzanom na Olimpiskom bazenu otoka 09.10.2021g. u organizaciji klubova Sport Time i Spid,nas klub nastupio je sa 38 takmicara,samim tim smo bili najbrojnija ekipa na tarkmicenju,ne racunajuci domacine.Isplivani su slijedeci rezultati:

Najbolji rezultat na takmicenju u konkurenciji preko 400 takmicara od 635 fina bodova otplivao nas najbolji plivac je Tarik Gusic.Tarik je osvojio i pehar za najboljeg takmicara ,sa osvojenih 3 zlatne i 1 srebrenom medaljom.

Sami Burazerovic je i na ovom takmicenju bio najuspjesniji takmicar osvojivsi pehar i zlatne medalje u svih pet disciplina koje je plivao na ovom takmicenju.

Uma Hecimovic osvojila je treci pehar za nas klub kao najuspjesnija takmicarka sa osvojenih 3zlatne i 3 srebrene medalje.Drugo mjesto u zbiru supjesnosti u toj kategoriji bila ja Ajna Jamakovic sa osvojenih 4 zlatne i 1 bronzanim medaljom.

Ostali osvajaci medalja za nas klub su :Ahmed Hasakovic(bronzana medalja),Aisa Alic (1.srebrena,2.bronzene),Ajsa Pjano (bronzana medalja),Aldemar Alikavazovic (1.zlatna,1.bronzana medalja),Ensar Suljevic(srebrena medalja),Hana Pejkovic (2.srebrene i 1.bronzana medalja),Nadja Trapara(bronzana medalja),Nedzma Suljevic(2.srebrene i 1.bronzana medalja),Tajra Hrvacic(2.srebrene medalje).

Treneri na takmicenju su bili:Merima,Selma,Goran i Mirza